ReAttach

Als praten niet helpt…ReAttach!

ReAttach is een niet-belastende, kortdurende interventie gericht op het optimaliseren van de verwerking van stress en sensorische prikkels, het verbeteren van de affect regulatie en het activeren van persoonlijke groei.

 

We meten dat na ReAttach de psychologische stress en overprikkeling verminderen, de stresstolerantie toeneemt en cliënten pro-actief en veerkrachtiger worden.

 

Al na enkele sessies wordt vaak hernieuwde energie ervaren, zitten mensen beter in hun vel, voelen ze zich emotioneel meer in balans en hebben ze een betere ‘grip’ op het leven.

 

Laagdrempelig

ReAttach is een methodiek waarbij iemand niet hoeft te praten en het is niet nodig dat trauma’s of nare gebeurtenissen opnieuw beleefd worden. 

 

Kortdurende interventie

ReAttach is een opmerkelijke, snelwerkende en in de praktijk bewezen methode met gemiddeld 5 behandelingen verspreid over 3 maanden.

 

Snel resultaat

Mensen ervaren al na enkele sessies een ‘opgeruimd hoofd’, minder klachten en minder stress.

De executieve functies verbeteren: zij krijgen meer overzicht en kunnen beter organiseren en plannen.

 

Breed toepasbaar

ReAttach wordt als systemische interventie ingezet bij kinderen, jongeren en volwassenen met stress- en burnoutklachten, chronische vermoeidheid, psychosomatische klachten, trauma, affectregulatie stoornissen, hechtingsproblemen en ontwikkelingsstoornissen.

 

Persoonlijke groei

ReAttach is een meerwaarde voor iedereen die als persoon wil groeien door op een goede manier om te gaan met onaangename gedachten, gevoelens en ervaringen, en te focussen op wat echt belangrijk is in zijn of haar leven.

 

De ‘missing link’

ReAttach is een methode die door de diverse beroepsgroepen als de ‘missing link’ wordt ervaren.

 

Bron: https://reattachacademy.com/over-reattach/