Cliënte K. over ReAttach:

"ReAttach bij Maaike was voor mij heel prettig. Ik heb 5 behandelingen gedaan.

Als snel overprikkeld persoon werd ik direct rustig wanneer de behandeling begon.

Zeker een aanrader voor hooggevoelige, snel overrpikkelde mensen.

Ook na de behandelingen voel ik mij meer in balans en kom ik beter echt tot rust."

 

Cliënte N. over PMT:

"Toen ik bij Maaike kwam zat ik helemaal vast, de ene paniekaanval volgde de andere op. Alle emoties liepen dwars door elkaar.  Praten of tot mijn gevoel komen lukte totaal niet meer, mijn hoofd had mij volledig in zijn greep.  Maaike stelde voor om oefeningen te gaan doen in de gymzaal.  Totaal anders dan ik gewend was vanuit reguliere therapieën, waarbij je stil moest zitten en moest praten. Door middel van de oefeningen in de gymzaal, leerde ik mijn valkuilen maar ook de sterke punten herkennen. Oefeningen waarbij je juist geen tijd had om na te denken, maar gewoon mocht volgen. Door het vertrouwen welke Maaike mij gaf, durfde ik weer te vertrouwen op mezelf. Door af en toe stil te staan, te richten op de ademhaling, mocht ik weer gaan voelen. Leerde ik dat alle emoties die er zijn, er ook mogen zijn. Na een succesvol PMT-traject heb ik nog vele mooie cursussen mindfulness-walking mogen volgen. Wanneer ik even het contact met mijzelf verlies, weet ik weer dat alle emoties er altijd mogen zijn, zonder dat je ze hoeft te begrijpen."

 

Cliënt M. over PMT:

“Maaike heeft me geholpen om inzicht te krijgen in mijn situatie. Door haar inzichten en oefeningen heb ik ontdekt dat ik eigenlijk helemaal niet goed kon ontspannen. 

Ze heeft me uitgedaagd, geconfronteerd en meegenomen op ontdekkingsreis hoe ik werk en vooral hoe ik kan dealen met ontspanning, inspanning, stress en de invloed van trauma op mijn dagelijks leven.  Door de sessies met Maaike lukt het me een stuk beter te signaleren wanneer ik in onbalans raak en hoe ik daar het best op kan reageren.”